Zwaco

Zwaco heeft verschillende ondernemingen in Amersfoort. Boothill, Markzicht, Hete kolen, Long john en Krankeleden planstoen. De FixieBrothers mocht in 2018 zeventig uniek fietsen als kerstcadeau voor de medewerkers bouwen.

Case 003: Zwaco

Zwaco heeft in de zomer van 2018 contact gezocht met de heren van FixieBrothers. Ze wouden hun personeel verrassen met een gezond en duurzaam kerstcadeau. De FixieBrothers vonden dit een gaaf project.

Zwaco zit gevestigd in Amersfoort op het 'Lieve vrouwekerkhof' Dit is de geboorte plaats van FixieBrothers. De fietsen werden uitgeleverd door de FixieBrothers zelf samen met de kerstman:) Inmiddels rijden al deze gekleurde fietsen rond door de binnenstad van Amersfoort

Case info

Aantal fietsen
70 stuks

Partner
Zwaco
‍‍
Titel
Bouw van nieuwe fietsen

Bouwstenen van deze casus

FIETSEN PRODUCEREN

Vrijwel ieder project begint met het bouwen van geschikte fietsen. We ontwerpen fietsen "from scratch", zodat ze perfect bij het project passen. Ook recycling van een bestaande vloot fietsen valt onder de mogelijkheden.

AFLEVERING OP LOCATIE

De omvangrijke logistieke afdeling van FixieBrothers B.V. kan worden aangewend om een geproduceerde of gerecyclede serie fietsen op locatie af te leveren. Levering kan gebeuren "in batch" óf verspreid door het hele land.

ONDERHOUD

De mobiele fietsenmakers van de FixieBrothers verzorgen het onderhoud van fietsen op locatie. Afhankelijk van de eigenschappen van het project, worden vaste onderhoudsmomenten afgesproken of komen we langs op verzoek.

LOGISTIEKE DIENSTEN

In sommige gevallen zijn fietsen op verschillende momenten in het jaar, op verschillende plekken door het land nodig. Geen probleem, je kan de volledige logistieke afhandeling overlaten aan de FixieBrothers.

FINANCIERING

Goede fietsen gaan lang mee, zeker wanneer ze goed worden onderhouden. Bij de juiste "businesscase" kan een fiets een zeer rendabel product zijn. FixieBrothers denkt mee en investeert graag goede projecten.

Kom in contact

Bedankt! We nemen z.s.m. contact op.
Oeps! Daar ging iets mis. Alle velden ingevuld?