Werkom

Werkom is een sociale instelling. Ze beheren de fietsenstalling voor de gemeente Zaandam. Naast een fietsenstalling repareren- en verhuren ze ook fietsen. De nieuwe huurfietsen zijn op maat gemaakte FixieBrothers fietsen.

Case 004: Werkom

Met Werkom was het eerste gesprek met Michiel Douna gelijk een goede basis. Dit klikte gelijk met Tamor. Michiel zocht een partij waarmee hij kan uitbouwen en een samenwerking mee kan aangaan. De 25 fietsen die nu zijn geleverd is de basis. Deze fietsen zijn geleverd in Zaandam. Purmerend wil op ten duur ook nieuwe FixieBrothers fietsen gaan plaatsen.

De medewerkers van Werkom hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. In het tweede gesprek heeft Michiel ook drie medewerkers meegenomen naar de FixieBrothers Fietsfabriek. Zo kregen de medewerkers ook zeggenschap over hoe de fiets eruit kwam te zien. Welke onderdelen keuze er werden gemaakt. Werkom heeft dus nu 'hun' eigen costum fiets voor de deur staan.

De fietsen zullen dagelijks verhuurd worden en onderhouden worden door personeel van Werkom.

Case info

Aantal fietsen
25 stuks

Partner
Werkom

Titel
Bouw van nieuwe fietsen met uitgroei tot 50 aankomende periode

Bouwstenen van deze casus

FIETSEN PRODUCEREN

Vrijwel ieder project begint met het bouwen van geschikte fietsen. We ontwerpen fietsen "from scratch", zodat ze perfect bij het project passen. Ook recycling van een bestaande vloot fietsen valt onder de mogelijkheden.

AFLEVERING OP LOCATIE

De omvangrijke logistieke afdeling van FixieBrothers B.V. kan worden aangewend om een geproduceerde of gerecyclede serie fietsen op locatie af te leveren. Levering kan gebeuren "in batch" óf verspreid door het hele land.

ONDERHOUD

De mobiele fietsenmakers van de FixieBrothers verzorgen het onderhoud van fietsen op locatie. Afhankelijk van de eigenschappen van het project, worden vaste onderhoudsmomenten afgesproken of komen we langs op verzoek.

LOGISTIEKE DIENSTEN

In sommige gevallen zijn fietsen op verschillende momenten in het jaar, op verschillende plekken door het land nodig. Geen probleem, je kan de volledige logistieke afhandeling overlaten aan de FixieBrothers.

FINANCIERING

Goede fietsen gaan lang mee, zeker wanneer ze goed worden onderhouden. Bij de juiste "businesscase" kan een fiets een zeer rendabel product zijn. FixieBrothers denkt mee en investeert graag goede projecten.

Kom in contact

Bedankt! We nemen z.s.m. contact op.
Oeps! Daar ging iets mis. Alle velden ingevuld?