Wat we doen

Naast het bouwen van fietsen die perfect bij jouw identiteit passen, hebben de FixieBrothers ook nog andere activiteiten.

Ontdek hieronder wat de FixieBrothers voor jou kunnen betekenen!

Mooie fietsen bouwen

Mooie fietsen ontwerpen én bouwen is de hoofdactiviteit van de FixieBrothers. De FixieBrothers vinden dat iedereen een fiets moet kunnen vinden die perfect bij zijn of haar identiteit past. Daarom hebben alle fietsen binnen de Families een enorme hoeveelheid opbouwmogelijkheden.

Bekijk de fietsen
Bedrijfsmobiliteit

De FixieBrothers zijn in staat een volledig fietsenpark te organiseren voor jouw organisatie. Deze fietsen worden aangepast op de identiteit van de betreffende organisatie. De FixieBrothers verzorgen ook verzekeringen, onderhoudscontracten én speciaal sticker- en spuitwerk.

Neem contact op
Dealer-specifiek ontwerp

De FixieBrothers werken graag mee aan vernieuwende dealer projecten. Wij bouwen unieke fietsen voor winkeleigenaren die graag iets ‘speciaals’ willen. Fietsen die specifiek voor hun winkel zijn ontworpen en dus uniek in de markt. Zelf een project beginnen? Neem contact met ons op!

Neem contact op
Custom projecten

Ondanks de enorme hoeveelheid met opbouwmogelijkheden die beschikbaar zijn binnen de configuratoren van onze FixieBrothers-Families, zijn er altijd mensen die iets willen hebben wat écht niemand anders heeft. Heb je bijvoorbeeld een prachtig oud frame gevonden achter in de garage? Of wil je de oude racefiets van je vader ombouwen tot single-speed? De ‘CUSTOM’ afdeling van de FixieBrothers biedt uitkomst.

Neem contact op
Coaching en Studentbedrijven

Ondernemen is leuk. Het zit de FixieFathers in het bloed. Het is wat ze het liefste doen. Omdat de FixieBrothers graag willen dat andere mensen ook ervaren hoe leuk het is om een eigen bedrijf te hebben, ondersteunen zij studenten die hun eigen onderneming willen beginnen binnen de fietsenbranche. Kunnen de FixieBrothers iets voor jou betekenen? Heb je een leuk idee? Kom langs en vertel ons over jouw plannen!

Mail voor meer info
Promotionele activiteiten

Als eigenaar van een fietsenzaak ben je altijd druk bezig. Mensen komen een kijkje nemen naar een nieuwe fiets die ze graag willen hebben, ondertussen stapelt het werk zich op in de reparatie-werkplaats. De FixieBrothers begrijpen dat dealers, naast de drukte waar ze mee geconfronteerd worden, vaak geen tijd meer hebben om hun producten te promoten in de omgeving. De FixieBrothers helpen graag een handje mee.

Neem contact op
FixieBrothers op de weg

Een prachtige fiets in de schuur staan, maar geen zin om in je eentje op weg te gaan? De FixieBrothers organiseren regelmatig mooie fietstochten voor iedereen met een fixie of singlespeed. Vaak eindigen deze tochten op een terrasje in de zon, met een groot glas bier.

Bekijk de fietsen
Erkend leerbedrijf

De FixieBrothers zijn een bij Calibris aangesloten leerbedrijf! Dit betekent dat wij het hele jaar door MBO-leerlingen een plaats geven om stage te lopen. De leerlingen zijn ondersteunend in de werkplaats en leren hoe een fiets gebouwd moet worden, van A tot Z. Ben jij MBO-student en wil je stage lopen bij de FixieBrothers? Neem contact met ons op!

Neem contact op
Workshops ondernemerschap

De FixieBrothers vinden het belangrijk dat kinderen op jonge leeftijd al kennis maken met het ondernemerschap. Hoe begin je nou een eigen ‘zaak’? In samenwerking met middelbare scholen in Amersfoort geven de FixieFathers workshops tijdens lesuren van Economie of M&O.

Bekijk de fietsen

Wat kunnen de FixieBrothers voor jou betekenen?