over ons

ONS TEAM

Yannick van Liefland

FixieFather

De FixieBrothers Fabriek is geopend door de FixieFathers. Twee mannen met een voorliefde voor fietsen en ondernemers puur sang. Yannick is één van de twee mannen. Hij is altijd op zoek naar nieuwe manieren om de markt te kunnen bedienen. Yannick is het zakelijke gezicht van de fabriek. Hij maakt beslissingen ten aanzien van de FixieBrothers strategie, (inter)nationale afzetmogelijkheden en investeringsmogelijkheden.

 

Fietst het liefst:

In de winter door het bos op zijn mosgroen cyclocross fiets.

Tamor Hartogs

FixieFather

De andere FixieFather. De FixieBrothers fietsen zijn door hem ontworpen. Hij is de baas van de werkplaats en is een enorm goede fietsenmaker. Tamor zit nooit stil. Daar is hij niet voor gemaakt. Dit is de man die je moet hebben bij het ontwerpen en bouwen van jouw eigen custom-project. Tamor heeft een enorme productkennis en is volledig op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de brache.

 

Fietst het liefst:

Over de weg met de wind in de rug.

Jacob van Liefland

FixieBrothers Ontwerper

Het mannetje van alles. Een kunstenaar met zijn MacBook en een praktische denker. Jacob houdt zich bezig met het ontwerpen van fietsen voor de zakelijke markt. Ook verzorgt hij elke week een nieuwe playlist met muziek voor gebruik in de fabriek. Zo blijven de FixieBrothers een beetje op de hoogte van wat hip is…

 

Fietst het liefst:

Op en neer naar de kroeg.

Axel Dekker

FixieBrothers On-line

Axel is de FixieBrothers nerd. Naast ‘mensentalen’ spreekt hij ook nog een aantal programmeertalen. Axel bouwt en onderhoudt de FixieBrothers websites. Hij heeft in no-time prachtige webpagina’s in de lucht en is nog een doorgewinterde photoshopper.

 

Fietst het liefst:

Op zijn roze singlespeed door het centrum van Utrecht.

Luke Hop

FixieBrothers Vertegenwoordiger

Luke is een verkoper in hart en nieren. Hij is in staat sneeuw te verkopen aan een ijsbeer. Hoewel hij een echte onderhandelaar is, gaat hij altijd voor de deal waar beide partijen beter van worden. Het is een snelle denker, hij heeft problemen opgelost voordat ze er zijn.

 

Fietst het liefst:

Op een damesfiets, dan scheurt zijn pak niet uit.

Roel Fischer

FixieBrothers Agent

Roel is FixieBrothers Agent. In zijn witte (trap)autootje rijdt hij door het hele land op zoek naar organisaties die hij aan een prachtig fietsenpark kan helpen. Van Groningen tot aan Maastricht. Het maakt niet uit. Roel weet de weg.

 

Fietst het liefst:

Op een mountainbike door de bossen van Zweden.

Mourad Haddouti

FixieBrothers Stagiair

Mourad is de FixieBrothers stagiair. Hij is altijd op de plek waar je hem nodig hebt. Hij ondersteunt de jongens die in de werkplaats aan het bouwen zijn. Ook is hij verantwoordelijk voor het bestellen van bepaalde onderdelen én de koffie om 11:00uur.

 

Fietst het liefst:

In de zon.

BENIEUWD WELKE FIETSEN DE FIXIEBROTHERS BOUWEN? GA NAAR ONZE FIETSEN!