Karbouw

Bij Karbouw werken bouwers. Van industriepand tot dakkapel en van bedrijfspand tot woning. Karbouw is voor geen klant te groot en voor geen klus te klein.

Case 007: Karbouw

Bouwer van alle markten thuis
Bouwonderneming Karbouw is overal te vinden. Zoals ze zelf al zeggen: ‘Wij zijn voor geen klant te groot en voor geen klus te klein’. Karbouwers zijn duizendpoten die eraan gaan staan. De organisatie is oplossingsgericht en heeft als doel om haar klant te ontzorgen. Dat doet Karbouw door het hele bouwproces naar zich toe te trekken. De bouwonderneming denkt mee in de ontwerp- en ontwikkelfase, neemt al het regelwerk uit handen en kijkt verder dan de oplevering.

Karbouw is betrokken in drie fasen van een bouwproject. In eerste instantie werkt de organisatie tijdens de planvorming samen met de opdrachtgever, eventueel een architect én andere vaste partners om snelheid en flexibiliteit te waarborgen. Tijdens de realisatiefase helpt Karbouw de opdrachtgever met het maken van tijdige en juiste beslissingen.

Case info

Aantal fietsen
30 stuks

Partner
Karbouw

Titel
Bouwproject en aflevering

Bouwstenen van deze casus

FIETSEN PRODUCEREN

Vrijwel ieder project begint met het bouwen van geschikte fietsen. We ontwerpen fietsen "from scratch", zodat ze perfect bij het project passen. Ook recycling van een bestaande vloot fietsen valt onder de mogelijkheden.

AFLEVERING OP LOCATIE

De omvangrijke logistieke afdeling van FixieBrothers B.V. kan worden aangewend om een geproduceerde of gerecyclede serie fietsen op locatie af te leveren. Levering kan gebeuren "in batch" óf verspreid door het hele land.

ONDERHOUD

De mobiele fietsenmakers van de FixieBrothers verzorgen het onderhoud van fietsen op locatie. Afhankelijk van de eigenschappen van het project, worden vaste onderhoudsmomenten afgesproken of komen we langs op verzoek.

LOGISTIEKE DIENSTEN

In sommige gevallen zijn fietsen op verschillende momenten in het jaar, op verschillende plekken door het land nodig. Geen probleem, je kan de volledige logistieke afhandeling overlaten aan de FixieBrothers.

FINANCIERING

Goede fietsen gaan lang mee, zeker wanneer ze goed worden onderhouden. Bij de juiste "businesscase" kan een fiets een zeer rendabel product zijn. FixieBrothers denkt mee en investeert graag goede projecten.

Kom in contact

Bedankt! We nemen z.s.m. contact op.
Oeps! Daar ging iets mis. Alle velden ingevuld?