INQAR Autoverhuur & Shortlease

INQAR is een autoverhuurformule met lokale ondernemers. Zowel zakelijk als particulier. Naast auto’s verhuren ze bij INQAR ook FixieBrothers fietsen.

Case 005: INQAR Autoverhuur & Shortlease

Verhuur en Shortlease INQAR
Staat voor keuzevrijheid en kwaliteit. Waarom zou je aan een lang leasecontract vast moeten zitten als je maar voor enkele maanden een auto nodig hebt? Voor eigen gebruik óf zakelijk. Op alle 30 vestigingen is de INQAR-kwaliteit te zien: vanaf de reservering, de rij-ervaring onderweg tot aan afwikkeling achteraf.

Tegenwoordig zijn mensen op zoek naar nieuwe manieren om zichzelf op een duurzame manier te verplaatsen. Een fiets is een prima uitkomst. INQAR gaat graag mee met zijn tijd. Daarom heeft INQAR in samenwerking met fietsfabriek FixieBrothers goede huurfietsen ontwikkeld die gebruikt kunnen worden door klanten. Dagverhuur of (short)lease.

Nieuwe concepten ontwikkelen, op het gebied van mobiliteit, ligt in de basis van INQAR. Op zakelijk vlak én voor consumenten. Iedereen kan eenvoudig elke INQAR-locatie binnenlopen en vertrekken met een goede huur- of leaseauto. Op zakelijk vlak gaat de organisatie een stapje verder. INQAR helpt organisaties hun volledige wagenpark op orde te houden. Ze doen er alles aan om jouw medewerkers mobiel te krijgen, zodat jij ongestoord kunt ondernemen. Naast auto’s worden ook fietsen beschikbaar gesteld aan medewerkers van organisaties. Werkgevers stimuleren het gebruik van fietsen voor woon-werkverkeer. Het zorgt voor een afname in parkeerdruk bij kantoren én maakt medewerkers gezond en vrolijk.

Case info

Aantal fietsen
100 stuks

Partner
INQAR Autoverhuur & Shortlease

Titel
Bouw nieuwe fietsen en onderhoud

Bouwstenen van deze casus

FIETSEN PRODUCEREN

Vrijwel ieder project begint met het bouwen van geschikte fietsen. We ontwerpen fietsen "from scratch", zodat ze perfect bij het project passen. Ook recycling van een bestaande vloot fietsen valt onder de mogelijkheden.

AFLEVERING OP LOCATIE

De omvangrijke logistieke afdeling van FixieBrothers B.V. kan worden aangewend om een geproduceerde of gerecyclede serie fietsen op locatie af te leveren. Levering kan gebeuren "in batch" óf verspreid door het hele land.

ONDERHOUD

De mobiele fietsenmakers van de FixieBrothers verzorgen het onderhoud van fietsen op locatie. Afhankelijk van de eigenschappen van het project, worden vaste onderhoudsmomenten afgesproken of komen we langs op verzoek.

LOGISTIEKE DIENSTEN

In sommige gevallen zijn fietsen op verschillende momenten in het jaar, op verschillende plekken door het land nodig. Geen probleem, je kan de volledige logistieke afhandeling overlaten aan de FixieBrothers.

FINANCIERING

Goede fietsen gaan lang mee, zeker wanneer ze goed worden onderhouden. Bij de juiste "businesscase" kan een fiets een zeer rendabel product zijn. FixieBrothers denkt mee en investeert graag goede projecten.
Wil je graag zelf beginnen met het verhuren van fietsen bij jouw restaurant of hotel? INQAR stelt fietsen beschikbaar op jouw locatie voor een vast bedrag per maand. Vaste onderhoudsmomenten zorgen ervoor dat jouw klanten nooit een defecte fiets meekrijgen. Zo kun je gemakkelijk beginnen met het verhuren van fietsen zonder al te veel te investeren vooraf.

Duurzaam gedaan
Een mooie fiets in de donkerblauwe INQAR-kleur. Bedrijfslogo aangebracht op elke fiets. Zeven versnellingen, om eenvoudig overal te kunnen komen. Dat was de opdracht die INQAR bij fietsfabriek FixieBrothers neerlegde. De FixieBrothers besloten om klassieke stalen frames met smalle buizen te gebruiken. Het staal is ‘ijzersterk’, de elegante buizen geven de fiets een aantrekkelijke look. Verder zijn de fietsen voorzien van goede handremmen, zodat ze ook gemakkelijk meegegeven kunnen worden aan mensen die niet gewend zijn aan een terugtraprem.

De unieke, doch onopvallende, uitstraling van de fietsen zorgt ervoor dat ze goed gebruikt kunnen worden in een zakelijke context. De dunne plaatjes, gespoten in de bijpassend blauwe kleur, kunnen worden voorzien van elk logo. Zo hebben INQAR’s klanten in een handomdraai een ‘bedrijfsfiets’.

Logistieke diensten en service
Het online reserveringssysteem van fietsfabriek FixieBrothers stelt INQAR’s klanten in staat gemakkelijk defecten door te geven aan de onderhoudsorganisatie. Op die manier zijn de mobiele monteurs van FixieBrothers altijd op tijd ter plekke om defecten te verhelpen.

Tevens is het mogelijk om op korte termijn extra partijen fietsen te reserveren via het online systeem. De FixieBrothers komen dan met vrachtwagentjes de extra fietsen brengen. Zo hoef je nooit gasten/klanten af te wijzen die met een te grote groep zijn.

Kom in contact

Bedankt! We nemen z.s.m. contact op.
Oeps! Daar ging iets mis. Alle velden ingevuld?