Hampshire Hotels

FixieBrothers verzorgt de bouw, het onderhoud en de verplaatsingen van huurfietsen op hotel-locaties door het hele land.

Case 006: HAMPSHIRE HOTELS

Bijzondere samenwerking
Hampshire Hotels is een ‘hospitality organisatie’ met hotels door het hele land. Of het hotel nou aan de kust, midden in het bos óf in het centrum van de stad is gesitueerd. In elke vestiging waan je je in luxe, warmte en comfort. De drie- en viersterrenhotels zijn gericht op zowel zakelijke gasten als gezinnen. Hoewel er duidelijk een lijn zit in de ‘stijl’ van de 17 Hampshire-locaties, heeft elke locatie ook duidelijk een eigen identiteit. De faciliteiten geven je altijd een huiselijk gevoel. Fijn om hier een paar nachten te vertoeven.

FixieBrothers zorgt voor de productie van de huurfietsen van een aantal locaties van Hampshire Hotels. De aflevering van de fietsen, het onderhoud op locatie, verplaatsingen tussen verschillende hotels bij grote reserveringen én de financiering van de fietsen. Medewerkers van Hampshire Hotels zijn verantwoordelijk voor de uitgifte en inname van de huurfietsen op locatie. Daarnaast zorgt de organisatie voor goede overdekte stallingsplaatsen waar de huurfietsen droog en veilig staan. Een professionele samenwerking en leuke resultaten.

Mooi gebouwd
Hampshire Hotels is een professionele organisatie en stelt alles in werking om haar gasten zo goed mogelijk te verzorgen. In tegenstelling tot andere partners van Fietsfabriek FixieBrothers, is de gemiddelde gast bij Hampshire Hotels van middelbare leeftijd. Deze mensen verwachten kwaliteit voor hun geld en willen hun tijd zo goed mogelijk besteden.

Case info

Aantal fietsen
100 stuks

Partner
HAMPSHIRE HOTELS

Titel
Bouw nieuwe fietsen en onderhoud

Bouwstenen van deze casus

FIETSEN PRODUCEREN

Vrijwel ieder project begint met het bouwen van geschikte fietsen. We ontwerpen fietsen "from scratch", zodat ze perfect bij het project passen. Ook recycling van een bestaande vloot fietsen valt onder de mogelijkheden.

AFLEVERING OP LOCATIE

De omvangrijke logistieke afdeling van FixieBrothers B.V. kan worden aangewend om een geproduceerde of gerecyclede serie fietsen op locatie af te leveren. Levering kan gebeuren "in batch" óf verspreid door het hele land.

ONDERHOUD

De mobiele fietsenmakers van de FixieBrothers verzorgen het onderhoud van fietsen op locatie. Afhankelijk van de eigenschappen van het project, worden vaste onderhoudsmomenten afgesproken of komen we langs op verzoek.

LOGISTIEKE DIENSTEN

In sommige gevallen zijn fietsen op verschillende momenten in het jaar, op verschillende plekken door het land nodig. Geen probleem, je kan de volledige logistieke afhandeling overlaten aan de FixieBrothers.

FINANCIERING

Goede fietsen gaan lang mee, zeker wanneer ze goed worden onderhouden. Bij de juiste "businesscase" kan een fiets een zeer rendabel product zijn. FixieBrothers denkt mee en investeert graag goede projecten.
Om aan de wens van deze gasten tegemoet te komen, hebben de FixieBrothers in samenwerking met Hampshire Hotels een huurfiets volledig ‘re-designed’. Natuurlijk moesten de fietsen stevig zijn en tegen een stootje kunnen. Ook was het voor Hampshire Hotels belangrijk dat de fietsen geschikt zouden zijn om een grotere afstand op te kunnen toeren. Tot slot moest de fiets een chic karakter krijgen, volledig volgens Hampshire Hotels’ bedrijfsidentiteit.

Fietsfabriek FixieBrothers heeft de fietsen voorzien van naven met veel versnellingen. Er is een verstelbaar vlinderstuur gemonteerd die in elke gewenste fietsstand vastgezet kan worden. De lage instap zorgt voor een veilig gevoel, ook voor mensen die wat meer op leeftijd zijn. De rollerbrake handremmen zorgen ook voor comfort en veiligheid.

Fietsverhuur bij hotels
Het project met Hampshire Hotels heeft Fietsfabriek FixieBrothers ervaring gegeven in de dienstverlening aan een organisatie met hoge kwaliteitseisen. De FixieBrothers hebben in kaart gebracht waar hotels in dit segment behoefte aan hebben waar het de verhuur van fietsen betreft. Deze behoefte is inmiddels al vertaald naar verschillende samenwerkingsvormen binnen verschillende hotelketens.

De FixieBrothers zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingspartners. Werk je dus zelf voor een hotel(keten)? Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Wellicht kunnen we samen een prachtig project opzetten.

Kom in contact

Bedankt! We nemen z.s.m. contact op.
Oeps! Daar ging iets mis. Alle velden ingevuld?