BOB Fietsverhuur

BOB Fietsverhuur is gespecialiseerd in het verhuren van fietsen aan groepen door heel Nederland. Ze staan voor een goede service, persoonlijk contact en sterk materiaal.

Case 009: BOB Fietsverhuur

BOB Fietsverhuur is gespecialiseerd in het leveren van grotere aantallen goede en mooie huurfietsen. De omvangrijke logistieke afdeling van BOB Fietsverhuur zorgt ervoor dat ze grote groepen fietsen kunnen leveren door heel Nederland.

Organiseer je een evenement? Wil je met al je medewerkers op de fiets naar een feestlocatie? Of heb je meerdere dagen fietsen nodig tijdens een congres? Neem dan telefonisch contact op met BOB Fietsverhuur en overleg met één van hun accountmanagers hoe ze hun service goed op jouw vraag kunnen laten aanpassen.

Of je nou fietsen nodig hebt midden in het stadshart van Amsterdam, óf midden in de Veluwse natuur, BOB Fietsverhuur zorgt ervoor dat de fietsen klaar staan voor gebruik!

Case info

Aantal fietsen
500 stuks

Partner
BOB Fietsverhuur
‍‍
Titel
Ontwerp, verkoop, levering en financiering

Bouwstenen van deze casus

FIETSEN PRODUCEREN

Vrijwel ieder project begint met het bouwen van geschikte fietsen. We ontwerpen fietsen "from scratch", zodat ze perfect bij het project passen. Ook recycling van een bestaande vloot fietsen valt onder de mogelijkheden.

AFLEVERING OP LOCATIE

De omvangrijke logistieke afdeling van FixieBrothers B.V. kan worden aangewend om een geproduceerde of gerecyclede serie fietsen op locatie af te leveren. Levering kan gebeuren "in batch" óf verspreid door het hele land.

ONDERHOUD

De mobiele fietsenmakers van de FixieBrothers verzorgen het onderhoud van fietsen op locatie. Afhankelijk van de eigenschappen van het project, worden vaste onderhoudsmomenten afgesproken of komen we langs op verzoek.

LOGISTIEKE DIENSTEN

In sommige gevallen zijn fietsen op verschillende momenten in het jaar, op verschillende plekken door het land nodig. Geen probleem, je kan de volledige logistieke afhandeling overlaten aan de FixieBrothers.

FINANCIERING

Goede fietsen gaan lang mee, zeker wanneer ze goed worden onderhouden. Bij de juiste "businesscase" kan een fiets een zeer rendabel product zijn. FixieBrothers denkt mee en investeert graag goede projecten.

Kom in contact

Bedankt! We nemen z.s.m. contact op.
Oeps! Daar ging iets mis. Alle velden ingevuld?